FERNs anden single 'Naked In Front Of You'


​FERNs andet udspil fra den kommende EP, 'Like They All Saw It Coming', er singlen 'Naked In Front Of You', som udkommer den 5. august.


"'Naked In Front Of You' er en af ​​de første sange, jeg skrev, som har bidt sig fast i mig og vokset med tiden. Det er uden undtagelse den sang, der er blevet spillet på de mest forskellige måder, og med årene er den blevet mere og mere vigtig for. Samtidig er det også den sang, der startede hele vores samarbejde tilbage i februar 2020.”


Med sit fængende og energiske omkvæd er denne sang den mest fremaddrevne fra Ferns kommende EP, 'Like They All Saw It Coming'. Nummeret skaber også bro mellem de mere melankolske indadvendte sange og de lysere og mere udadvendte. 'Naked In Front Of You' viser de mange nuancer i Ferns stemme og sangskrivning, og den er samtidig en hyldest til jazzen som evig inspiration og fundament.


"Nøgen foran dig" blev skrevet på et tidspunkt, hvor jeg følte mig mest fri. Jeg var næsten lige flyttet hjemmefra og havde lige været på min første store rejse uden for Europa. Sangen handler om at føle sig stærk, uovervindelig og mere magtfuld end nogensinde, fordi jeg troede, at jeg havde fundet ud af alt og alle."

© ICEBERG RECORDS A/S | CVR: ​18 55 24 42  | Julsoevaenget 10, 8600 Silkeborg, Denmark | +45 87 20 66 00

Iceberg Music Group strictly prohibits data scraping or extraction through artificial intelligence or any other automated methods.