Monophobia, frygten for at være alene

”Monophobia” er FERN’s debut single og udkommer fredag d. 27. maj. Bag pseudo’et er sanger og sangskriver Signe Jacobsen.


​Allerede ved første dybe vejrtrækning bliver vi draget ind i en intim fortælling om mødet mellem to personer, der inderst inde begge gemmer på en smerte og frygt for at være alene. Fortællingen forstærkes og personliggøres af den ærlige lyrik, luftige vokal og det akustiske klaver, der langsomt overtages af et mere elektronisk lydunivers.

”Monophobia” handler om, som ordet antyder, frygten for at være alene. Sangen tager udgangspunkt i forsangerens egne måder at håndtere denne frygt. En tendens hun også fornemmer i tiden.


"“Monophobia” tager udgangspunkt i situationer, hvor jeg har oplevet, at jeg nogle gange i rendyrket desperation opsøgte intimitet med fremmede, bare for i et øjeblik at udfylde det tomrum, der paradoksalt nok skreg indeni mig, når jeg følte mig allermest alene””


”Monophobia” er første udspil fra den kommende EP, Like they all saw it coming, der er produceret og skrevet i samarbejde med Morten Lundsgaard (Baal) og Lars Christian Kortholm (Sticks n fire).


Samarbejdet mellem de tre er hurtigt blevet et stærkt kreativt kollektiv, hvor de sammen udforsker både sangskrivning, produktion og det visuelle. Ferns lyd er en kombination af elektronisk pop og singer-songwriter traditioner, og bevæger sig i et sårbart og sofistikeret filmisk lydunivers.


Lyt her

© ICEBERG RECORDS A/S | CVR: ​18 55 24 42  | Julsoevaenget 10, 8600 Silkeborg, Denmark | +45 87 20 66 00

Iceberg Music Group strictly prohibits data scraping or extraction through artificial intelligence or any other automated methods.