Articles & Books

​Books

"Generation Spice Girls"

Nynne Hein Møller og Elise Ligaard portrætterer 1990’ernes ikoniske musikfænomen Spice Girls og deres fans!
Spice Girls var nogle af 90’ernes største popstjerner med et utal af hits og millioner af fans verden over. Deres fem vidt forskellige personligheder og energiske Girl Power-slogan gik direkte ind hos særligt de unge piger, som spejlede sig selv og hinanden i Spice Girls. Men hvordan blev Spice Girl egentlig til det popkulturelle superfænomen, og hvad betyder de for deres fans i dag? Det fortæller Nynne Hein Møller og Elise Ligaard på levende vis om i "Generation Spice Girls", hvor vi bla. hører om, hvordan Spice Girl blev samlet, pressens sexistiske omtale, om Geris udmelding af bandet og deres store genforeningskoncerter. Samtidig fortæller 11 kendte danskere om deres forhold til Spice Girls dengang i 90’erne, og om hvad de har betydet for dem i dag.
Bogen er fyldt med fotos af Spice Girls og af nostalgisk merchandise samt private billeder fra danske fans og fan-art, som vil sende dig direkte tilbage til barndommen i 90’erne.​

Iceberg has contributed with photos and stories from the Iceberg Records signed fanband Pretty Pink.

DIZZY MIZZ LIZZY

Dizzy Mizz Lizzy var landets populæreste rockgruppe i 1990’erne, hvor de tre unge musikeres sange blev soundtrack for en hel generation. Med hits som Waterline, Silverflame, Glory, Love Is A Loser’s Game og 11:07 PM dominerede Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen radioerne, og deres to albums, Dizzy Mizz Lizzy og Rotator, solgte mere end en halv million eksemplarer i Danmark og Japan. Alligevel gik de hver til sit i 1998. De fandt siden sammen igen og har i 2015 optrådt for mere end en halv million danskere, mens de samtidig har indspillet deres første nye sange siden 1996. Historien om Dizzy Mizz Lizzy er et fantastisk eventyr. Det er opfyldelsen af tre teenageres drengedrøm, men det er også en skræmmende beretning om et umenneskeligt arbejds- og forventningspres, der gjorde drømmen til et mareridt, inden de var fyldt 23 år.

 Dizzy Mizz Lizzy was about to sign a label contract with Iceberg Records,  but chose to go with another label based in Copenhagen.

Who's the Scatman ?

A cartoon book about John Larkins (Scatman John) life by Nuremberg comic blogger Jeff Chi. The book is in german and is nominated for the most important German comic prize.

Buy the book here

Read more about it here

© ICEBERG RECORDS A/S 

 CVR: ​18552442  

Juelsoevaenget 10, 8600 Silkeborg, Denmark 

 +45 87 20 66 00