Forside

FEATURED RELEASES

ARTIST:

THE BLUE VAN

TITLE: WHITE HEAT

RELEASE: 

09-10-2015

 

 

ARTIST:

THE BLUE VAN

TITLE: LONELY FOR YOUR LOVE

RELEASE:

07-09-2015

     
   

FEATURED TRACKS


Pressemeddelelse - HELL NO! video

(23. november 2012 11:32)
Dúné er nu klar med videoen til deres seneste single "HELL NO!" som bandet præsenterede med bulder, brag og bar mave ved Danish Music Awards 2012. Videoen er lavet i tæt samarbejde med bandets manager Christian Skjølstrup og filmmager Paw Ager på en enkelt dag i København, hvor afslutningen blev filmet til det før omtalte ”award show”.
 

 
 
 
"Vi ville gerne lave en video med et blink i øjet og med en grundlæggende sjov idé frem for et stort budget. Efter at have vendt etpar idéer med vores manager Christian Skjølstrup kom vi op med denne lettere dokumentariske idé, inspireret af visse miljøer fra vores hjemstavn, om en 'Wild Hearts' bande, der kører rundt og gør sine ting; for så til sidst at blive "afsløret" som Dúné. Vi havde en enormsjov dag på Vesterbro og i Nord Vest, hvor jeg skal love for at, der blev vendt nogle hoveder. Specielt efter at udstødningen røg sig en tur på min Marlo Brando kværn (ingen sammenligning i øvrigt). Videoen skal give en følelse af, at du kan værefri til at være den du er uden at gruble for meget over hvad andre tænker.Tekst og billeder hænger som sådan ikke sammen, men der er alligevel en rød tråd til vores kommende album ”Wild Hearts”, hvilket altid er os magtpåliggende at have."
 
Facts:
Instrueret og produceret af Paw Ager & Christian Skjølstrup
Fra ide af Dúné
Graded af Hannibal Lang-Jensen
 
Tak til:
Thomas Dambo Winther, Best Western Hotel Hebron, Lady Love Strip Club, Thomas Gerdes, Enghave Kro, MIchael Maretti & Teufelskerle, Jonathan Lang, Mehdi Avaz, København K, Las Thomsen, Emil Laibo, Louise Felsgård, Annette Wigant and the Danish Music Awards team
 
Dúné:
Mattias Kolstrup (vokal)
Danny Jungslund (guitar)
Ole Bjórn (synth/kor)
Piotrek Wasilewski (bas)