Forside

FEATURED RELEASES

ARTIST:

White Dominos

TITLE:Dying For A Change

RELEASE:

15-10-2018

 


ARTIST:

TIm Schou

TITLE: RUN RUN RUN RUN RUN

RELEASE:

07-09-2018

     
   

FEATURED TRACKS


Pressemeddelelse - Dúné

(13. november 2012 11:02)

3 år er gået siden Dúné udsendte deres 2. album ”Enter Metropolis” og meget er sket siden. Nu er bandet fra Skive klar med førstesinglen ”HELL NO!” fra deres kommende 3. studiealbum.
 
”Vi synes vi har arbejdet på vores nye plade i en evighed så vi kan slet ikke vente med at få danskernes øregange til at ringe med på en så finurlig rock sang som ”HELL NO!” komplet med glam-riff, klap og børnekor. Alt sammen presset sammen på ca. 2.30 min.”
 
”HELL NO!” er ligesom resten af det kommende album skrevet og produceret af Dúné selv og indspillet i bandets nuværende hjemby Berlin. Sangen udspringer fra en idé om, at lave et track så simpelt, at selv børn umiddelbart vil kunne synge med på det. Derfor fik bandet også lidt hjælp til vokalerne af to lokale 9 årige piger.
 
”De to piger, Joëlle & Marlah, sparkede så meget røv i studiet. Vi var bange for, at de ville mangle tålmodighed, hvilket dog blev gjort til skamme. For da de for ethundrede-og- tyvende gang spurgte, om de måtte høre sangen igen, vidste vi, at vi havde fat i noget rigtigt. Den dybere mening med børnekoret er, atbåde den nuværende unge voksengeneration og den kommende ungdoms/voksen generation formidler budskabet sammen... og så lyder det bare virkelig fedt når børn synger rock musik.”
 
Teksten er skrevet af forsanger Mattias Kolstrup, der skrev den ned i sin grundform på 15 min. og har siden kun ændret minimalt ved den.
 
”HELL NO!” er en opfordring til at turde stå fast og sige fra overfor krænkelser af vores rettidigheder. Om det gælder den samfundsovervågning, der er på vej ud af kontrol, kapitalens fordærvelse af verdenssamfundets udvikling eller noget helt tredje som lytteren selv kan tillægge teksten.
 
Man kan se mere om sangen tilblivelse i studiet her: http://youtu.be/SWQloNTTDk8
 
Dúné:
Mattias Kolstrup (vokal)
Danny Jungslund (guitar)
Ole Bjórn (synth/kor)
Piotrek Wasilewski (bas)
 
Tim Schous is giving is a treat with his advents calendar, where he plays an intimate accustic session infront of a stranger.
After ten years of enjoyable music from The Blue Vans album 'Man Up', are the record getting repressed for our enjoyment!
Farveblinds song 'Jewels' Can be heard now in the new movie "The Girl In The Spider's Web".